YALOVA / MERKEZ - Yalova Abdülhamid Han Ortaokulu

Değerli Velilerimiz

Milli Eğitim Bakanlığı'nın

2 Haziran 2024 tarihinde gerçekleştireceği Liselere Geçiş Sistemi (LGS) kapsamındaki merkezi sınavla ilgili önemli bilgileri sizinle paylaşmak istiyoruz:

- Sınav başvuruları 18-29 Mart 2024 tarihleri arasında  elektronik ortamda (https://eokul.meb.gov.tr/) yapılacak ve başvuru ücreti alınmayacaktır.

- Sınava katılım isteğe bağlı olup zorunlu değildir.

- Öğrencilerin sınav yeri, salonu ve sıra numarası 24 Mayıs 2024 tarihinde e-Okul Veli Bilgilendirme Sistemi üzerinden öğrenilebilecektir.

- Sınav giriş belgeleri 24 Mayıs 2024 tarihinden itibaren okul müdürlüklerince elektronik ortamda alınıp onaylanarak öğrencilere teslim edilecektir.

Detaylı bilgilere ve önemli  hatırlatılmalara dikkat edilmesi önemlidir. Sınav sürecinde başarılar dileriz.

Saygılarımızla,

Yalova Abdülhamid Han Ortaokulu Yönetimi

2023-2024 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI

2. DÖNEM 1. YAZILI

KONU SORU DAĞILIM TABLOLARI

Şbt

KAZANIM DEĞERLENDİRME SINAV TARİHLERİ SINAV KOMİSYONU TARAFINDAN 4 GÜN ÖNCESİNDEN ÖĞRENCİLERİMİZE DUYURULACAKTIR.

2023-2024 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI

1. DÖNEM 2. YAZILI

KONU SORU DAĞILIM TABLOLARI

2023-2024 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI 1. DÖNEM 1. YAZILI KONU SORU DAĞILIM TABLOLARI