YALOVA / MERKEZ - Yalova Abdülhamid Han Ortaokulu

Ağu

2020-2021 Eğitim-Öğretim yılında okulumuz İngilizce Öğretmeni Tuğba AYDÖNMEZ'in kuruculuğunu yaptığı, SPACE DISCOVERERS, Matematik öğretmenimiz Sedef ULUSOY'un yürütücüsü olduğu COVİD İLE ANLADIM.... BAZI ŞEYLER OLMASA DA OLUR!!, Matematik öğretmenimizin yürütücüsü olduğu FLIPPED MATHS ve ANCIENT S.T.R.I.N.G ARTS OF ANATOLIA eTwinning projeleri Türkiye Ulusal Destek Servisi tarafından kalite etiketi ile ödüllendirilmiştir. Projelerin yürütülmesinde emeği geçen tüm öğrenci ve öğretmenlerimizi tebrik ediyor ve desteklerini esirgemeyen değerli velilerimize teşekkür ediyoruz.

Okulumuz "eTwinning Okulu levhası ve bayrağı" ile ödüllendirdi.

Öğretmenlerin ve öğrencilerin Avrupa'daki okullarla iş birliği yaparak projeler yürütmelerine imkân sağlayan,  müfredat konularının verimli işlenmesine katkılar sunan,  öğretmenlerin mesleki açıdan kendilerini geliştirmelerine vesile olan, eğitimde yabancı dilin ve teknolojinin aktif şekilde kullanılması gibi pek çok imkân sunan "eTwinning" platformunda başarılı projeler yürüten Yalova Abdülhamid Han Ortaokulu  değerlendirmeler sonucunda "eTwinning Okulu" unvanını almaya hak kazanarak eTwinning Okulu levhası ve bayrağı ile ödüllendirildi.

eTwinning Okulları , tüm okulların eTwinning'ten nasıl faydalanabilecekleri ile ilgili harika örneklerdir. eTwinning değerlerini ve pedagojisini tanıtmada aktif rol oynarlar, yerel toplulukları için birer referans noktasıdırlar ve diğer okullar için bir model oluştururlar. Biz de okulumuz olarak, bu ünvanı taşımanın gururunu yaşıyoruz.

Haz

eTwinning projemiz ANCIENT S.T.R.I.N.G ARTS OF ANATOLİA sona ermiştir, projeye katılan öğrencilerimize belgelerini verdik, katılımlarından ve çalışmalarından  dolayı çok teşekkür ediyoruz.

Haz

Uzaktan eğitimin dezavantajını avantaja çeviren, eğlenerek öğrenme sağlayan e-Twinning projemiz Flipped Maths sona ermiştir, projemize katılan öğrencilere katkılarından dolayı çok teşekkür ediyoruz.

Haz

Okulumuz ingilizce öğretmenlerinden Tuğba Aydönmez' in kuruculuğunu yaptığı "Space Discoverers" isimli projemiz sona erdi.

Mrt

eTwinning Okulları, eTwinning Dünyasında Liderdir. Okul Yönetimleri ve Öğretmen Liderleri, eTwinning'in Önemini ve Değerlerini Tanıyarak Bunları Okul Politikaları, Uygulamalar ve Mesleki Gelişim İçine Yerleştirirler.